26/9 Utställning Eckerö

För några helger sen var vi till Åland där jag skulle ställa Arrac. En riktigt trevlig familjeresa var det. :)

Vi åkte dit på lördagen, och hade en lugn dag. Åt gott, pratade mycket och spelade kort.
Sen på söndagen var det dags på utställning. Det blev en lång väntan innan det äntligen var dags för oss att gå in i ringen. Domare var Thomas Rohlin (som dömde oss ena dagen i Jönköping). Vi var ensama i unghundsklassen och fick excellent, det motsvarar en etta med ck här i sverige. Sen var det dags att tävla i bästa hane. Där placerade sig Arrac trea med reserv-cert. Etta, tvåa och fyraa var hundar som är champions, så att Arrac stod mitt upp bland dom var såklart riktigt roligt. :)

Kritiken - 1,5 år. Välskuret huvud, bra skalle. Mycket bra nosparti. Tillräckligt mörka ögon av bra form. Gott pigment. Bra öron. Mycket goda propotioner. Bra hals. Utmärkt benstomme. Bra bröstkorg för åldern. Tillräckligt vinklad fram, bra bak. Bra svans. Utmärkt pälskonstruktur av sommarvariant. Rör sig bra från sidan, lite trång bak. Kunde vara stabilare fram.
excellent - bhkl3 - reserv-cert
Domare - Thomas Rohlin

Detta var en helg som vi helt klart måste göra om!!
Och till slut, även ett stort grattis till Gun med Terri som blev BIR för dagen och kan nu titulera sig både Finsk och Nordisk utställningschampion!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0