8/10 Utställning Arboga

Gun kom hit på morgonen med Noizy och Hanni, och satt in dom i bilen med Arrac och Picasso. Lite trångt såklart, men dom klarade det med bravur. Inte ett ljud från varken valparna eller Arrac.

Så var det utställningsdags och mina killar tog storslam! Picasso först som blev BIRvalp och Arrac sen som blev BIR och BIR bruks. Totalt 31 samojeder anmälda, och dom slog alla! Till råga på allt så blev Noizy BIMvalp, Arrac med Picasso, Noizy och Nimbus Bästa avelsgrupp med hp och Zyklonens kennel med Picasso, Nimbus, Hanni och Noizy Bästa uppfödargrupp med hp.

Så blev det lång väntan på finalerna, men det var det värt! Picasso in först och slutade som BISvalp! Så avels och uppfödargrupp som slutade som BIS 2. Och så  till slut Arrac och slutade som BIS 3 och BIS 3 bruks.


Jag & Picasso

Picassos kritik - 5 månaders hane som har kommit mycket långt i utvecklingen. Välformat huvud. Harmonisk och efter ålder mycket utvecklas kropp. Utmärkt benstomme, goda vinklar. Helhetsintryck mycket harmoniskt. Korrekt ansatt svans. Vänligt temperament. Harmoniska rörelser. BÄSTA VALP
HP - Valpklass 1 - BIR valp - BIS 1 valp
Domare - Per H Nymark
11 anmälda valpar


Avelsklass - Arrac med Picasso, Nimbus & Noizy

Avelsklassens kritik - Gruppen består av 4 hundar. Far och 3 valpar. Gruppen visar sig och vara mycket homogen med många goda rasspecifika detaljer. Verkar mycket sunda och rör sig normalt och mycket gott temperament
Bästa avelsgrupp valp - hp - BIS 2 avelsgrupp valp
Domare - Per H Nymark


Arrac


Arrac i tävlan och BIR & BIM

Arracs kritik - 2,5 år hane av mycket god typ. Rastypiskt maskulint huvud. Harmonisk välutvecklad kropp. Mycket goda vinklar fram, bra bak. Bär svansen utmärkt. Mycket god pälskvalite. Vänligt temperament. Vägvinnande harmoniska rörelser.
Excellent - ck - bhkl 1 - BIR bruks - BIR - BIS 3 bruks - BIS 3

Vilken helg vi hade! Tusen tack alla inblandade, ni är underbara!

Fina Noizy som blev BIM valp! Stort grattis till Ylva & Birger!


Picasso <3


Helgens rosettskörd!

Kommentarer
Postat av: My

Sv: Tack för idag gumman! Du/ni är bäst! Puss

2011-11-18 @ 22:45:54
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0