13/8 Utställning Askersund

Mamma och jag tog en tripp till Askersund för utställning. Vi kom dit på fredagskvällen, hämtade ut nyckeln till våran lilla stuga och så åkte vi ner på stan och käkade i hamnen. Kanske inte den bästa maten tyvärr, men Askersund är en otroligt vacker stad så efter maten tog vi en promenad längs vattnet. Riktigt mysigt! Och innan det blev läggdags hann vi även åka till utställningsplatsen och sätta upp vårat tält.

Så blev det lördagsmorgon och dags för utställning. En del väntan blev det och jag var nervösare än vanligt. Men så var det till slut våran tur och Arrac skötte sig galant i ringen! Och domaren var helt lyrisk över honom! Hon frågade till och med vad han hette! Domaren hade även med sig en annan kvinna i ringen och hennes kommentar var "skit snygg"! Inte illa att få en sån respons!

I bästa hane så blev han dock tvåa med reserv-cert, lite snopet med en sådan respons och kritik. Men sånt är livet!

Kritiken - Pampig. Mycket fina proportioner. Maskulint härligt uttryck. Fina öron. Vackra ögon. Bra bett. Vacker nacke. Bra hals, rygg & utmärkt svans. Brett bra lår. Mycket bra bröstkorg. Rör sig med mycket bra steglängd. Välpälsad. Välvisad. Fin muskelatur. Härligt temperament.
Excellent - 1 brukklasskonkurrens - ck - 2 bhkl - r-cert
Domare - Erna-Britt Nordin








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0