28-29/8 Utställning Gotland

Förra helgen bar det av mot Gotland på utställning. Det blev en riktigt lyckad helg med bra utställngingsresultat och trevligt sällskap. :)

Vi åkte på torsdagen och skulle ställa lördag och söndag. Så både tordagen och fredagen var lugn. Vi umgicks, åkte en sväng in till Visby, borstade hundar och spelade äventyrs minigolf. Som jag för övrigt vann!!

Vi bodde sju personer med sex hundar i en liten stuga, så det blev trångt kan man lugnt säga. Men för en helg sådär så funkade det över förväntan.

Så var det dags för utställning lördag och söndag. Arrac blev tvåa bästa hane båda dagarna med cert!! :) Hans halvsyster Yonna tog också cert båda dagarna och är nu fullcertad!! :)

Gotland 28/9
Kritiken - Utmärkt typ och helhet. Flott huvud och uttryck med bra könsprägel. Välplacerade öron. Fin hals och resning. Bra rygg. Välformad bröstkorg. Bra kors och svansfäste. Normalt vinklad bak. Rörelser bra från sidan. Något smalt bak. Utmärkt päls.
1kv, 1kk, ck, bhkl2, cert
Domare - Börge Espeland

Gotland 29/9
Kritiken - Mycket bra huvud, uttryck och pigment. Välplacerade öron. Härlig nacke och kort stark rygg. Bra svans. Kraftiga fina tassar. Utmärkt och välskött päls- Rör sig med kraft i steget.
1kv, 1kk, ck, bhkl2, cert, r-cacib
Domare - Annika Ulltveit-Moe

Som sagt så var det en riktigt trevlig resa som jag hoppas vi gör om nästa år igen!!
Bilder kommer förhoppningsvis senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0