9/3

Idag så har vi redan hunnit med en hel del även fast klockan inte ens är tolv.
Jag har nämligen varit med Arrac hos veterinären och lite annat.

Eftersom att det inte är så långt till våran veterinär så tog vi en promenad dit. Jag hade korv med mej i fickan och Arrac var supertaggad på mej hela tiden när vi gick dit. Sen så kom vi till veterinären och som tur var så va det ingen kö så vi kunde gå direkt in i ett rum. Så skulle vi ta blodprov för att kolla rabies så att Arrac kan få pass och så ett års vaccinationen. Allt gick bra och Arrac fick så mycket beröm för att han var så duktig och lätt hanterlig. Han pep inte ens till eller någonting när hon tog blodprovet. Sen så kollade vi ögonen på honom eftersom att han har haft lite problem innan och det var några blåsor kvar på insidan av ögonlocket som veterinären rekommenaderade att man skulle ta bort. Men han sa att det var upp till mej om vi ska göra det eller inte, eftersom att det kostar en del pengar och är inget som hunden lider av om det är kvar.

När vi var klara där så gick vi och hälsade på mamma på hennes jobb ett litet tag eftersom att det är så nära. Arrac blev såklart jätteglad av att se henne. När vi var klara där så gick vi hem igen och så passade jag på att hämta ut ett paket på posten som ändå var påvägen.

Snart så ska vi åka ner på stan och möta upp Mathilda och Max så att hundarna får socialtränas lite nere på stan, och ikväll så ska vi troligtvis åka och träffa Camilla och Floyd igen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0