12/6 Utställning Södertälje

Igår så var det utställning i Södertälje. Det blev en tidig morgon och jag och Arrac mötte upp My och Cindy i Knivsta och så åkte vi gemensamt till Södertälje. Sen reste vi tältet och och så var det snart dags för mej och Arrac att gå in i ringen. Vi mötte en till samojed som är ca en månad äldre än Arrac och Arrac vann konkurrensen och fick tävla vidare i BIS unghundsfinalen.

Kritiken: 15 månaders hund av bra storlek och typ. Maskulint huvud med mörka fina ögon och bra öronansättning. Bra tänder och bett. Kraftig benstomme med bra förbröst och bröstdjup. Bra rygglinje och svansansättning. Rör sig med god drive. Bra pälskvalitet. Trevligt temperament. Välvisad.
Domare: Dagrun Olofson

Efter lunch så var det dags för My att ställa Cindy och dom var riktigt duktiga! Det blev en 1 ki kvalitet med HP. Bra jobbat och nästa gång tar ni cac!!

Så blev det en lång väntan tills det var dags för BIS final.. Men till slut så var det våran tur och Arrac blev BIS 4 unghund av 7 stycken. :)


Cindy sitter i tältet.. Riktigt skönt med tält när det inte är så bra väder..
Det tror jag både hundar och människor tyckte..






My och Cindy


BIS unghundsfinalen. Hade lite problem med att Arrac passade på slutet,
men annars så skötte han sej superbra!


Tack för bilder och filmen My. Och för en bra dag också såklart!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Va roligt att du läser vår blogg! Hade jag ingen aning om =) Va kul att läsa om er! Har lagt till er bland mina blogg favoriter så nu kommer vi kika in ofta. Cyklar du nå med han? För det är annars ett jätte bra sätt att träna steget. Men då får man vara hård så dom endast travar och inte byter över till pass =) Ha de gott!

2010-07-08 @ 23:29:53
URL: http://ylletrolletloke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0