21-22/8 Utställning Norrköping och Eskilstuna

Bättre sent än aldrig kommer nu en uppdatering från helgens resa.

Tidigt lördag morgon åkte jag, mamma och My med Arrac och Cindy till Norrköping för första dagens utställning. Arrac fick en slät etta och kom tvåa i konkurrensen. Jag hjälpte även till att ställa Carinas samojedtik Iza som som blev trea bästa tik.

Kritiken - Substanceful male with pretty head and expression. Correct coat texture. Adequate angulation front and rear. Stands a little cow hoked. This is evident when moving away.
1kv, 2kk
Domare - Guy Jeavons

På söndagen var det utställningsdag nummer två i Eskilstuna. Arrac var inne tidigt i ringen och fick en etta och mötte då en annan hane i unghunds konkurrsensen som han vann över och fick HP. Kritiken var riktigt bra, men domaren sa att han var för hög och det var därför han inte fick ck. Även fast domaren mätte honom till 60 cm och dom får vara 60 som max. Kändes såklart surt, men det är smällar man får ta.

Kritiken - Vackert huvud med utmärkt uttryck. Mörka vackra ögon. Bra öron. Bra hals, överlinje, kors och svans. Kraftigt bröst. Tillräckligt vinklad fram, bra bak och ben och tassar. Rör sig mycket bra.
1kv, 1kk, HP
Domare - Arvid Göransson


Arrac


Cindy

Tack My och mamma för en riktigt underbar helg!! Det får vi göra om!
Just det, travträningen förra veckan med Arrac gav resultat!! Hade inte ett dugg problem med att han passade i helgen! Så skönt!! Nu är det bara att fortsätta träna så att han inte faller in i gamla vanor igen..



Och så till sist några härliga filmer från helgen..




På kvällen är det inga människor eller hundar kvar på utställningsplatsen och då är det en perfekt plan att springa på för hundarna. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0