4/4 Utställning Lilla Stockholm

Igår så var jag och ställde Arrac på Lilla Stockholm. Mamma, Johanna och Mathilda var med och kollade. :) Det var bara 14 samojeder anmälda och Arrac var ensam i juniorklassen. Han fick en etta med CK och gick då vidare till att tävla i bästa hane. När alla hanar var färdigbedömda så var det fyra stycken som hade fått ck och skulle tävla om bästa hane. Arrac blev där placerad fyra. Jag är riktigt nöjd med det resultatet!

Dock så blev mycket snack om vem som skulle ha certet eller inte. Eftersom att det var lite oklarheter om hunden som placerats före oss fick ta emot det eller inte, och dom två första var fullcertade. Så dom var tvungen att ta dit en kvinna från skk som fick reda ut det. Tyvärr för våran del så blev det så att den hunden som blev placerad före oss fick ta emot certet och vi blev utan denna gång. Bättre lycka nästa gång, dock så blir det ju alltid lite snopet då det inte kan bli så mycket närmare än sådär utan att man får det.

Dock så var det skönt med så mycket stöd runt ringen. Det var många som sa hur fin dom tyckte Arrac var och att dom tyckte att han förtjänade certet och att nästa gång skulle vi fixa det. Alltid lika roligt att höra, och vi hoppas såklart att det blir så! ;D



Kritiken: 13 month, strong male, well proportioned body and head. Allthough head should be stronger. Nice neek and topline, strong body. Correct angulations in front and behind. Typical strong movement. Good pigmentation. Hair of exellent quality. Still needs more time to develop.
Domare - Natasa Blanusa, Kroatien
1 kvalitet - CK - Fjärde bästa hane

Tack för en trevlig dag mamma, Johanna, Mathilda och såklart alla andra som var med och gjorde våran dag extra rolig. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0